Hvor mye av ens personlighet bør man ha i innredningen?

Dette er et spørsmål som er viktig å svare på når man skal innrede sitt hjem. Ford et er sånn sett mye man må tenke på og balansere. Man vil at personligheten skal skinne igjennom, men kanskje ikke for mye? For eksempel er man kanskje interessert i fotball, men bør man da gjøre som i Extreme Makeover? Hvor de innredet hele soverommet med interessene til barna. For det kan hende at barna mister den interessen, og begynner å like noe annet i stedet. Og vil det egentlig se fint ut om man skulle gjort det med hele hjemmet som sådan? Det er jo noen som lar personligheten styre det meste sånn sett, men det bør man være forsiktig med. 

For det kan også hende at resultatet ikke blir som du ville, i det hele tatt. At det blir på en måte for mye av det gode. Et bedre tips er kanskje at man lar personligheten styre med små detaljer, hvor man på en måte gir små hint. Man kan for eksempel velge et bilde som forteller om deg, eller ha et litt unikt fargevalg. Man kan også ta den helt ut, om man virkelig vil, men da skal man være veldig dyktig, og litt forsiktig. Det er noe som er mulig å gjøre, men det er som sagt ikke det enkleste å få til, på en god og tilfredsstillende måte. 

Passer personligheten din med innredning?

En ting er det at man er fornøyd med seg selv, men passer egentlig personligheten til innredning? Er man av den kreative typen, som er glad i det, så fungerer innredning og interiør bra. Men om man er en ganske stille person, som ikke liker mye farge, kan det hende at hjemmet på en måte blir mørkt. Eller, det blir i hvert fall ikke like levende som man kanskje hadde håpet på. Og det er jo en nøkkel her, for vi vet at en hvit farge på veggen kan åpne et rom opp og gjøre at det virker større. Om det er noe man unngår, grunnet ens personlige ønsker, kan det være problematisk. Det kan fortsatt fungere med andre farger på veggene, men da skal man være forsiktig og veldig nøyaktig. 

Det er greit å kunne ta i mot tips fra eksperter og se hva interiørdesignere sier. Det er dog aktuelt om du faktisk er ute etter å gå etter trendene. For du kan for all del kjøre helt ditt eget løp, og ikke legge vekt på hva som er «vanlig». Da vil naturlig bok også din subjektive personlige smak skinne mer igjennom, men det er ikke nødvendigvis negativt det heller. I det hele tatt handler det nok om å finne en god balansegang. For det man ønsker å oppnå er å ha et fint hjem, og det kan gjøres på forskjellige måter. Litt hjelp, litt personlighet, og mye penger, så kommer man nok til noe av en veldig fin og komfortabel konklusjon til slutt. Lykke til!